Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministerul Afacerilor Interne a răspuns, la o întrebare adresată de parlamentarul Robert Turcescu, că aproape 4.500 de persoane condamnate figurau în baza de date "Urmăriți", la jumătatea lunii iunie, cifra reprezentând 20% din totalul condamnaților.

MAI precizează că, din cele 4.450 persoane condamnate care sunt în continuare în libertate, fiind în baza de date a urmăriților, 350 de persoane sunt urmărite la nivel naţional, iar 4.100 la nivel internaţional.

Mai detaliat, sunt 107 persoane căutate după ce au comis infracţiuni contra persoanei, 175 condamnate pentru infracţiuni contra integrităţii corporale sau sănătăţii, 194 pentru infracţiuni privind traficul şi exploatarea persoanelor vulnerabile , 853 pentru furturi și tâlhării, iar 506 pentru înșelăciuni.

Totodată, pe parcursul anului trecut, mai menționează MAI, Poliția Română a pus în executare 6.331 de mandate de executare a pedepsei cu închisoare, iar alte 3.017 au fost puse în executare, deja, în primele cinci luni din 2019.

Răspunsul integral a fost publicat aici.

Back To Top