Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Doi polițiști abia ieșiți de pe băncile școlii au fost desfigurați cu bătaia, dezarmați amenințați cu propriile lor pistoale de indivizii în urmărirea cărora porniseră. S-a întâmplat la Vâlcea, după ce echipajul de Poliție a încercat să facă verificări de rutină la un transport de porci.

 

Cei doi agenți, care abia au terminat școala de poliție, au pornit după duba plină cu porci pe care au încercat să o oprească. Cei aflați în vehicul au accelerat, încercând să scape de polițiști, iar după câțiva kilometri au frânat brusc pentru că, de fapt, bătăușii ajunseseră acasă și atunci au prins curaj.

"Localitatea Călina, Comuna Prundeni/VL – un echipaj format din 2 agenți de poliție, unul din cadrul PP Ionești iar celălalt de la PP Olanu, au urmărit în trafic o autoutilitară în care se aflau 2 persoane de etnie rromă, cunoscute cu antecedente penale. După somațiile legale, aceștia polițiștii au executat 12 focuri de armă, fără a fi înregistrate victime. Ulterior, autoutilitara a oprit în fața locuinței acestora, unde împreună cu ceilalți membrii ai familiei i-au agresat cu brutalitate pe cei 2 polițiști, deposedându-i de armamentul și muniția din dotare, respectiv de 2 pistoale și 2 încărcătoare. În urma agresiunii, cei 2 polițiști au suferit vătămări corporale grave (traumatisme cranio-faciale, fractură piramidă nazală și arcadă), fiind transportați la CPU Drăgășani. La fața locului s-a deplasat un echipaj SAS și 6 jandarmi, Adjunctul IPJ Vâlcea și prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani", a anunțat sindicatul Europol.

Într-un comunicat ulterior, sursa citată a dat noi detalii în cazul polițiștilor agresați la Vâlcea: "Se pare că după ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii au îndreptat pistoalele înspre politiști, iar unul dintre ei ar fi apăsat și trăgaciul, doar că încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartușele pe parcursul urmăririi!"

Agresorii au fugit, dar au fost depistați pe raza județului Olt, ei fiind reținuți pentru 24 de ore. Ei sunt acuzați de ultraj, lipsire de libertate, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

"În noaptea de 19/20 noiembrie 2019, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în aceeaşi noapte, în jurul orelor 01:00, doi agenţi de poliţie, din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni, aflaţi în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza com. Prundeni, jud. Vâlcea, au fost agresaţi fizic, ameninţaţi, deposedaţi de armele din dotare şi le-a fost restricţionată libertatea de mişcare de către două persoane, până la intervenţia unui alt echipaj de poliţie, din cadrul Poliţiei mun. Drăgăşani. Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost identificate pe raza mun. Slatina, judeţul Olt, fiind conduse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani pentru efectuarea actelor de urmărire penală. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Foto: capturi Digi 24

Back To Top