Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Președintele Klaus Iohannis și-a exprimat luni dorința ca Executivul să găsească resurse financiare pentru dublarea alocațiilor, după ce, într-un interviu acordat în weekend, premierul Ludovic Orban a lăsat să se înțeleagă faptul că acest lucru nu se va întâmpla nici din august. În replică la declarația șefului statului, ministrul de Finanțe a transmis că nu sunt bani pentru implementarea unei asemenea măsuri.

 

"E foarte important ca Guvernul să găsească resurse pentru creșterea alocațiilor", a spus, luni, șeful statului.

Reacția acestuia a venit ca urmare a declarațiilor făcute în weekend de premierul Ludovic Orban. "Majorarea alocațiilor generează o cheltuială suplimentară la buget de 6,3 miliarde de lei, adăugați încă 16 miliarde de lei pentru a asigura creșterea pensiilor și pe salarizare și vedem ce impact bugetar este. Guvernul nu are bani de casă și nu poate aduna bani din eter. Deficitul înseamnă cheltuirea unor bani care nu există. Nu există nicăieri în lume să dublezi alocarea alocațiilor de 2 ori într-un an. Această lege a fost o răzbunare a PSD pe noi. E o garanție că vom crește alocațiile pentru copii, cu cât le vom crește vom vedea. E cert că le creștem, vedem cum atunci când ne apropiem de termenul de rectificare a bugetului. Vom crește și alocațiile, vom încerca să asigurăm o creștere cât mai mare", a spus acesta pentru HotNews.ro (VEZI DETALII).

Ministrul de Finanțe a ieșit la rampă, la rândul său, după declarația de luni a președintelui. Acesta a punctat că nu există resurse pentru dublarea alocațiilor. "Este o interperetare a ceea ce am spus eu, când am făcut legea bugetului. Tot ce trebuie să crească au fost incluse în buget. Am spus de alocații că au fost alocate după ce a fost aprobat bugetul. În acest moment nu sunt surse pentru alocarea alocațiilor.orice economist va confirma ce am spus și eu. Susținearea cheltuielilor depide de evoluția bugetară. Bugetul pentru 2020 e construit pe legislația în vigoare. Azi au fost alocate resursele pentru a plăti pensiile și salariile, mai departe nu știu", a spus Florin Cîțu, citat de realitatea.net.

Back To Top