Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Inspectorii sanitari din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București au finalizat controlul la Spitalul Universitar de Urgență București, ca urmare a apariției în spațiul public a unor imagini privind manipularea pacienților decedați, și au amendat unitatea sanitară și pe angajatul găsit vinovat.

 

Verificările au fost declanșate după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat, pe pagina sa de Facebook, acum câteva zile, imagini cu o persoană decedată abandonată pe holurile spitalului, trupul fiind învelit doar cu un cearșaf.

"Echipa de inspectori a constatat că imaginile apărute corespund realității, brancarda cu pacientul decedat a fost amplasată de către o asistentă medicală, într-un loc neadecvat, pe o scară de evacuare în caz de incendiu. Urmare a neregulilor constatate, inspectorii sanitari au amendat SUUB cu suma 20.000 de lei, conform HG nr. 857/2011, art.32., lit.k, iar asistenta care a abandonat brancarda cu pacientul decedat, într-un spațiu neadecvat, cu suma de 1.000 de lei, conform aceluiași act normativ", a anunțat Ministerul Sănătății.

Autoritățile au pus în vedere conducerii SUUB ca, în termen de 30 de zile, să identifice și să amenajeze un spațiu special pentru pacienții decedați, precum și să revizuiască procedura de manipulare a pacienților decedați. Totodată, trebuie instruit personalul care se ocupă de astfel de situații.

Foto: Facebook / Emanuel Ungureanu deputat USR

Back To Top