Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Cele 25 de ordonanțe de urgență emise de Guvern marți, cu numai o zi înainte de votul Parlamentului pe moțiunea de cenzură (VEZI DETALII), sunt și în atenția Avocatului Poporului care a anunțat, astăzi, că va sesiza Curtea Constituțională a României.

 

Într-o informare transmisă astăzi, Avocatul Poporului arată că "la momentul adoptării lor, unele acte normative erau deja în procedură parlamentară, urmând să fie votate de «unica autoritate legiuitoare a țării», așa cum este definit Parlamentul de către Constituție. De asemenea, au lipsit avizele Consiliului Legislativ și ale Consiliului Economic și Social, deși există o obligație legală fermă privind existența acestora anterior adoptării unei ordonanțe de urgență."

"Avocatul Poporului consideră că adoptarea într-o singură ședință de Guvern a unui număr de 25 de ordonanțe de urgență este nu doar fără precedent, ci o gravă abatere de la normele art. 115 din Constituție, Guvernul substituindu-se practic Parlamentului. (...) Avocatul Poporului își rezervă dreptul de a sesiza Curtea Constituțională cu excepții de neconstituționalitate privind acele ordonanțe de urgență care aduc atingere direct sau indirect drepturilor fundamentale și cele care încalcă decizii anterioare ale Curții Constituționale", se mai arată în comunicatul transmis de instituție.

Foto: mediafax.ro

Back To Top