Categorie: Știri naționale
Mama unei fete de 11 ani, din judeţul Constanţa, a depus plângere penală la Poliţie împotriva unui tânăr de 21 de ani cu care fiica ei viola rămas însărcinată.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al judeţului Constanţa, mama fetiţei, Iulia Burdun, de 40 de ani, din comuna Săcele, s-a prezentat, vineri, la poliţie şi a depus plângere penală împotriva unui tânăr, Mihai Vasilesu, de 21 de ani, din Cobadin, care ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, în urma cărora aceasta a rămas însărcinată.

"Fetiţa a fost audiată în prezenţa mamei şi a unui consilier de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa şi a confirmat cele spuse de mamă", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Carmen Şerbănescu.

În urma cercetărilor a reieşit că Mihai Vasilesu ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora în perioada iulie - decembrie 2011. Tânărul, care este prieten cu fratele fetei, a locuit în casa familiei Burdun pe perioada verii.

Poliţiştii spun că au luat legătura cu Mihai Vasilesu la Botoşani, iar tânărul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu fetiţa, dar a susţinut că acestea au fost consimţite şi că ei doi se iubesc.

El a fost citat şi este este aşteptat, luni, pentru a da declaraţii la Poliţie, pe numele său fiind deja deschis dosar de cercetare penală pentru întreţinire de relaţii sexuale cu un minor.

Back To Top