Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Grupa mare din învățământul preșcolar devine obligatorie din toamna acestui an. Ministrul Educației, Monica Anisie, a făcut câteva precizări cu privire la acest subiect.

 

"Aș vrea să nu uite nici părinții, nici autoritățile că, începând din anul școlar următor, deci din toamnă, participarea la grupa mare la grădiniță devine obligatorie. Deci trebuie să-i încurajăm pe părinți să-și ducă la grădiniță copilul, pentru că a devenit obligatorie grupa mare", a declarat Monica Anisie, ministrul Educației, pentru edupedu.ro. Anisie nu a lămurit ce se va întâmpla în cazul în care un copil merge la grupa mare la o grădiniță neacreditată și a spus că preșcolarii care nu vor face anul obligatoriu de grădiniță nu vor putea fi înscriși la pregătitoare. Legea educației nu face referire, însă, la așa ceva.

Actul normativ prevede că "învăţământul general obligatoriu cuprinde învăţământul primar, învăţământul gimnazial şi primii 2 ani ai învăţământului secundar superior. Învăţământul secundar superior şi grupa mare din învăţământul preşcolar devin obligatorii până cel mai târziu în anul 2020, grupa mijlocie până cel mai târziu în anul 2023, iar grupa mică până în anul 2030".

De asemenea, potrivit Legii educației naționale, "părintele sau tutorele legal este obligat să ia măsuri pentru şcolarizarea elevului, pe perioada învăţământului obligatoriu".

Înscrierile la grădiniță, pentru copiii care nu au fost în învățământul preșcolar în anul școlar 2019 - 2020, vor avea loc începând cu 8 iunie (VEZI DETALII).

Back To Top