Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Lucrătorii MAI au aplicat, duminică, amenzi în valoare totală de peste 350.000 de lei, pentru încălcarea restricțiilor impuse prin ordonanțele militare, cuantumul fiind aproape dublu decât în ziua precedentă, deși numărul sancțiunilor nu a crescut semnificativ.

 

Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 369 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 355.550 de lei, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică, luni după-amiază. Pentru comparație, în bilanțul dat publicității duminică, autoritățile anunțau că au fost sancționate 331 de persoane, cu amenzi în valoare totală de 187.800 de lei.

"Facem precizarea că până la publicarea în Monitorul Oficial a deciziei Curții Constituționale privind declararea neconstituționalității unor prevederi ale O.U.G.nr. 34 din 26 martie 2020pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, se aplică norma juridică în vigoare", a reamintit GCS.

Tot în ultimele 24 de ore, la nivel național au fost întocmite și două noi dosare penale, pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 2.290de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 199 de persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Back To Top