Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Camera Deputaților a adoptat, miercuri seară, ca for decizional, proiectul de lege referitor la instituirea stării de alertă.

 

Legea stabilește măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, după ridicarea stării de urgență.

Proiectul, adoptat de Camera Deputaților, a fost trimis la Cotroceni, pentru promulgare. El intră în vigoare la trei zile de la publicarea în Monitorul Oficial, deci cel devreme luni, pe 18 mai, deși de vineri, 15 mai, România nu se mai află în stare de urgență.

Legea stabilește că "starea de alertă reprezintă răspunsul la o situație de urgență de amploare și intensitate deosebite, determinată de unul sau mai multe tipuri de risc, constând într-un ansamblu de măsuri cu caracter temporar, proporționale cu nivelul de gravitate manifestat sau prognozat al acesteia și necesare pentru prevenirea și înlăturarea amenințărilor iminente la adresa vieții, sănătății persoanelor, mediului înconjurător, valorilor materiale și culturale importante ori a proprietății".

Dacă starea de alertă se instituie pe cel puțin jumătate din unitățile administrativ- teritoriale de pe teritoriul țării, "măsura se supune încuviințării Parlamentului. Parlamentul se pronunță în ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului, în termen de 5 zile de la data solicitării de încuviințare. Dacă Parlamentul respinge solicitarea de încuviințare, starea de alertă încetează de îndată".

Back To Top