Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat, coordonatorul Departamentului pentru Situații de Urgență, acuză că unele dintre măsurile de relaxare luate în discuție ar putea fi rezultatul unor presiuni din partea unor grupuri care "care vor să se relaxeze totul imediat". Acesta a dat ca exemplu redeschiderea centrelor comerciale mici ;i a teraselor care, spune Arafat, nu poate fi făcută din 15 mai.

 

Raed Arafat a comentat, la Digi24, măsurile prevăzute de legea privind starea de alertă, adoptată joi seară de Parlament (VEZI DETALII). "Problema mall-urilor care s-a discutat acolo (în Parlament – n.red.), este că centrele comerciale sunt de regulă loc de plimbare, mai ales a copiilor, tinerilor, toți merg la mall. E adevărat că cinematografe acum este exclus să ai, food court-ul unde se merge lumea să mănânce, acolo ai multă lume, rând, vânzoleală... Ăsta era motivul pentru care spațiul intern al mall-ului s-a considerat că este un risc major. Și totuși, s-au păstrat unele magazine, unele servicii deschise, precum spălătoriile, magazinul alimentar de acolo, optica medicală din interior a rămas deschisă, pentru că acolo merg oameni care au treabă direct cu acel serviciu. Rezolvă și pleacă. O să analizăm ce înseamnă mall-urile mici. La asta trebuie să se uite colegii epidemiologi. E bine să le deschidem de acum, sau e bine din 1 iunie, sau din 15 iunie. Asta trebuie analizat", a declarat dr. Raed Arafat.

Acesta spune că unele propuneri ar fi putut apărea "la presiunea unor entități, unor grupuri care au presat peste tot, care vor să se relaxeze totul imediat. Nu neapărat astfel de propuneri vin în concordanță cu ce spun epidemiologii, cu ce spun specialiștii în domeniu. Trebuie să vedem cum vom rezolva această problemă. Am înțeles că există locuri unde scrie în lege că pot deschide - restaurante, terase... Asta înseamnă că CNSSU poate să spună „nu!”. Dacă e așa, e ok. Pot, dar nu! Deci e clar că în data de 15 nu!" a subliniat coordonatorul DSU, la Digi24.

Back To Top