Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Procurorii anticorupție au cerut documente despre afacerile Unifarm, atât de la companie, cât și de la Ministerul Sănătății, după ce în presă au apărut semnale referitoare la prețurile și firmele prin care au fost făcute acestea, anunță Libertatea.

 

Odată cu începutul pandemiei COVID-19, Unifarm a devenit unul dintre principalele surse de cheltuire a banului public din Sănătate.

Libertatea scrie despre achizițiile care, în contextul stării de urgență, au fost făcute fără licitații, prin contracte cum au fost cele privind 2,2 milioane de măști luate la un preț dublu de Unifarm - prin doi intermediari, importator fiind firma soției unui fost ofițer SRI, 1,2 milioane de măști de la un producător de pamperși din China -  aduse la Unifarm printr-o firmă ai căror acționari au avut afaceri offshore cu dr. Streinu-Cercel și care au fost retrase după ce au fost declarate neconforme de UE (VEZI DETALII), izolete la preț de 80.000 de lei /buc., preț de autoturism.

Potrivit aceleiași surse, DNA a deschis deja mai multe dosare și, pe lângă documentele strânse de anchetatori, aceștia au început să adune declarații de la angajați ai Unifarm.

Back To Top