Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un ceas din aur, încrustat cu diamente, care i-a aparţinut în trecut lui Ion Iliescu, evaluat la 30.000 de euro, urmează să fie scos la licitaţie zilele viitoare.

 

Casa de licitaţii Artmark, una dintre cele mai prestigioase din România, le oferă colecţionarilor ocazia să intre în posesia unui ceas Rolex Day-Date President din aur, de mână, bărbătesc, decorat cu diamante, care, potrivit descrierii, provine din colecţia fostului şef de stat al României. În descrierea publicată pe site se mai specifică faptul că piesa scoasă la licitaţie are cadranul negru, cu diamante dispuse în dreptul indicatorilor orari şi brăţară cu cataramă originală din aur.

Licitaţia e programată pe 26 mai, la un preţ de pornire de 15.000 de euro, jumătate din preţul de listă al obiectului.

Casa Artmark este una dntre cele mai cunoscute din România, organizând periodic licitaţii atât pentru ceasuri sau obiecte de artă, cât şi pentru maşini de epocă sau clădiri cu o bogată valoare istorică. În urmă cu un an, au apărut informaţii că aici urma să fie scoasă la licitaţie celebra Casă a Căsătoriilor din Ploieşti, iar mai recent Artmark a scos la licitaţie casa-muzeu Brâncuşi de lângă Hobiţa şi vila de protocol din Predeal a lui Nicolae Ceauşescu.

Back To Top