Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

O investigație internațională, căreia i s-au alăturat și jurnaliștii de la RISE PROJECT, scoate la iveală ce se ascunde dincolo de campaniile de promovare a produselor din tutun încălzit, în mare vogă printre fumători, inclusiv printre minori.

 

Jurnaliștii RISE PROJECT scriu că peste 18.000 de minori care consumă zilnic în România produse din tutun încălzit au acces neîngrădit la ele, on-line și la magazin, deși legea le interzice. Aceștia dezvăluie că Philip Morris, producătorul Iqos, susține logistic una dintre cele mai vocale asociații care se opune reglementării produselor cu tutun. Mai mult, corporația s-a infiltrat la târguri și conferințe medicale, unde a promovat Iqos inclusiv ca instrument medical sau o alternativă la lăsatul de fumat, până a stârnit reacții dure din partea Academiei de Științe Medicale și Academiei Române, care au acuzat-o că manipulează doctorii.

Mai mulți medici specialiști din România au primit oferte să participe la studii clinice finanțate de Philip Morris, care să evidențieze beneficiilor Iqos pe proprii pacienți.

Studiile plătite de Philip Morris susțin că Iqos este mai puțin toxic decât țigările clasice, dar rapoartele independente, precum cel emis de Institutul de Sănătate Publică din Italia, contrazic gigantul din industria tutunului, mai notează Rise Project. În România nu au fost făcute asemenea cercetări, dar alte state europene au stabilit deja că tutunul încălzit conține substanțe cancerigene și nu poate fi promovat altfel.

Philip Morris derulează campanii publicitare de anvergură în jurul Iqos, profitând că legislația actuală, care interzice reclamele la tutun, este depășită tehnologic și semantic.

Citiți întreaga anchetă pe riseproject.ro.

Investigația face parte din proiectul de investigații jurnalistice Blowing Unsmoke, derulat de Organized Crime and Corruption Reporting Project în parteneriat cu RISE Project și alte zece entități media din tot atâtea țări.

Foto ilustrație (captură Youtube)

Back To Top