Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministerul Educației a semnat ordinul care aprobă noul calendar al examenului de Bacalaureat, valabil în acest an. Totodată, autoritățile vor stabili în ce condiții vor susține examenul național absolvenții care, la acel moment, se vor afla în izolare sau vor fi infectați cu noul coronavirus. De condiții speciale vor beneficia, însă, și cei cu afecțiuni cronice, precum și candidații care prezintă un risc ridicat de infectare sau de a dezvolta complicații, în cazul îmbolnăvirii.

 

Ordinul ministrului Educației urmează să fie publicat în Monitorul Oficial. Documentul stabilește că, "în contextul epidemiologic actual, se consideră centru de examen unitatea de învățământ la care s-au înscris cel puțin 30 de candidați proveniți din seria curentă și/sau din seriile anterioare. Condițiile care trebuie îndeplinite pentru a fi centru de examen sunt următoarele:

  • organizarea sălilor de examen să se realizeze, astfel încât în fiecare sală,candidații să fie repartizați la o distanță  de minimum 2 metri unul față de celălalt stânga/dreapta – față/spate;
  • sălile de examen și sălile în care își desfășoară activitatea comisia din centrul respectiv se află, de regulă, în aceeași clădire;
  • sălile dețin sisteme de supraveghere audio-video.

Până la data de 8 iunie 2020, Comisia județeană de bacalaureat/a municipiului București va nominaliza centrele de examen dintre unitățile de învățământ care îndeplinesc condițiile enumerate mai sus și centrele zonale de evaluare, precum și unitățile de învățământ arondate acestora. Centrele zonale de evaluare se organizează pentru minimum 500 de candidați și maximum 1.000 de candidați".

Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor realiza în perioada 11-17 iunie 2020, conform unei metodologii realizate de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație și aprobate prin ordin de ministru.

Potrivit unei informări transmise de Ministerul Educației luni dimineață, "elevii care se află în izolare sau cei confirmați pozitiv cu noul coronavirus, dar și cei care au diferite afecțiuni cronice sau cei care prezintă un risc crescut de infecție/de a dezvolta complicații asociate infecției Sars-CoV-2 vor susține probele pentru examenul național de Bacalaureat conform unei proceduri speciale, elaborate de către Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății".

Pentru examenul național de Bacalaureat, supravegherea probelor scrise va fi asigurată, pentru fiecare sală de examen, de minimum un profesor asistent.Comisiile județene de bacalaureat/a municipiului București, comisiile de bacalaureat din centrele de examen, comisiile de bacalaureat din centrele zonale de evaluare, comisia județeană/a municipiului București de contestații au obligația aplicării întocmai a tuturor procedurilor referitoare la asigurarea securității igienico-sanitare a elevilor și a întregului personal implicat în desfășurarea examenului național de Bacalaureat, a mai decis conducerea Ministerului Educației.

Calendarul examenului de Bacalaureat 2020:

3 – 10 iunie 2020               Înscrierea candidaților

11  - 17 iunie 2020             Echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale

22 iunie 2020                    Limba și literatura română – proba Ea) – proba scrisă

23 iunie 2020                    Limba și literatura maternă – proba Eb) – proba scrisă

24 iunie 2020                    Proba obligatorie a profilului – proba Ec) – proba scrisă

25 iunie 2020                    Proba la alegere a profilului și a specializării – proba Ed) – proba scrisă

 30 iunie 2020                   Afișarea rezultatelor la probele scrise - până la ora 12:00

 30 iunie 2020                   Depunerea contestațiilor în intervalul orar 16:00 – 20:00

    1 iulie 2020                   Depunerea contestațiilor în intervalul orar 8:00 – 12:00

1 - 4 iulie 2020                  Rezolvarea contestațiilor

    5 iulie 2020                   Afișarea rezultatelor finale

Back To Top