Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

De la 1 iunie intră în vigoare noi măsuri de relaxare a restricțiilor, inclusiv privind tranzitul prin punctele de frontieră.

 

"Având în vedere că, începând cu data de 1 iunie, vor fi reluate transporturile rutiere și feroviare internaționale de persoane prin servicii regulate, vor fi dispuse măsuri pentru folosirea la maxim a infrastructurii punctelor de trecere a frontierei", au anunțat oficialii MAI.

În această după-amiază, ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a efectuat o vizită de lucru în Vama Nădlac în vederea verificării implementării măsurilor luate pentru folosirea la maxim a infrastructurii punctelor de trecere a frontierei la granița dintre România şi Ungaria, ținând cont că, începând cu data de 1 iunie, vor fi reluate transporturile rutiere și feroviare internaționale de persoane prin servicii regulate.

De vineri dimineață, tranzitul prin Ungaria se face fără a mai fi condiționat de un anumit interval orar, participanţii la trafic putând ieşi din ţară prin punctele de trecere a frontierei operaţionale la graniţa cu Ungaria în regim permanent (24/24 h), în vederea intrării pe teritoriul statului vecin sau tranzitării spre alte state din vestul Europei. Autorităţile ungare au comunicat faptul că aceleaşi condiţii sunt valabile şi pentru persoanele care călătoresc din Europa de Vest, începând de vineri seară.

Reprezentanții Ministerului de Interne au precizat  că, în această perioadă, formalitățile de frontieră urmează aceeași procedură în sensul că, pe lângă controlul specific la intrarea în țară, persoanele sunt preluate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere și efectuarea triajului epidemiologic.

Persoanele care vin din străinătate sunt  plasate direct în izolare la domiciliu, pentru 14 zile, sau, la cerere, în carantină instituționalizată.

Foto: MAI

Back To Top