Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Numai în perioada 22-29 mai 2020, Unitățile de combatere a căderilor de grindină Prahova, Oltenia și Timiș din cadrul Sistemului Naţional Antigrindină şi de Creştere a Precipitaţiilor (SNACP)  au lansat 365 de rachete antigrindină, pentru  protejarea culturilor agricole și a comunităților locale din zonele de intervenție.

 

Potrivit imaginilor radar, pericolul căderilor de grindină a fost înlăturat datorită acțiunilor active de intervenție în atmosferă desfășurate în cadrul unităților din structura SNACP, iar balanța de apă din nor nu a fost afectată, a informat Ministerul Agriculturii.

În zone neprotejate din județele Dâmbovița, Argeș, Alba, Maramureș, Vâlcea și Dolj, precum și în alte localități afectate de vreme rea și care nu se află în aria de intervenție a infrastructurii SNACP, s-au înregistrat căderi de grindină care au produs pagube însemnate, culturile agricole fiind afectate de fenomene meteo extreme, mai precizează sursa citată.

Sezonul de combatere a căderilor de grindină începe în data de 15 aprilie a fiecărui an și se finalizează în 15 octombrie, pentru toate Unitățile din structura SNACP.

De la începutul acestui sezon, unitățile de combatere a căderilor de grindină din cadrul SNACP au lansat 796 rachete antigrindină din Unitățile de Combatere a Căderilor de Grindină Prahova, Oltenia, Timiș, Moldova 1 Iași și Moldova 2 Vrancea.

Unitatea Pilot de Combatere a Căderilor de Grindină Prahova asigură protecția culturilor agricole în județele Prahova, Buzău, Teleorman și Olt.

Foto: Ministerul Agriculturii

Back To Top