Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței a anunțat, sâmbătă după-amiază, trecerea în neființă a celei care a fost Dorana Coșoveanu.

 

"Ne-a părăsit, la capătul unei lungi suferințe, purtată cu demnitate și curaj,

DORANA COȘOVEANU,

cunoscut critic de artă și și personalitate publică adânc implicată în consolidarea societății civile în primele decenii de după 1989.

Fiică de deținut politic, Dorana Coșoveanu a fost membru fondator atât al Alianței Civice, cât și al Fundației Academia Civică, făcând parte din conducerea celor două organizații și contribuind cu idei și însuflețire la opera acestora de apărare a statului de drept și de reconstrucție a memoriei colective.

Nu vom uita niciodată prezența ei la Sighet în perioada de început, de greutăți și de entuziasm atoateînvingător a Memorialului.

Dumnezeu să o odihnească și să o răsplătească!

Ana Blandiana și colegii de la Alianța Civică, Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, Fundația Academia Civică" este mesajul publicat pe pagina de Facebook a Memorialului.

Back To Top