Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a anunțat sancționarea a cinci membri ai Executivului, după apariția, în spațiul public, a unei fotografii făcute în timpul unei întâlniri la Palatul Victoria, în care aceștia nu respectă regulile de distanțare socială, nu poartă mască și fumează în birou.

 

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a postat fotografia vineri seară, pe pagina sa de Facebook. "Asta se întâmplă în biroul prim-ministrului României‼ Țara arde și PNL-iștii... Asta fac «liberalii» la guvernare‼ Din confortul mașinii condusă de ofițerul SPP și din siguranța vilei Lac 2, plătită tot din banii contribuabililor, pentru care nu sunt capabili să găsească soluții de redresare economică, în timp ce romanii mor de COVID-19, își pierd locurile de muncă, capitalul românesc așteaptă masuri pentru salvare și relansare economică, Orban și gasca lui de hoți și trădători de țară fumează, consumă băuturi alcoolice și își ghiftuiesc burdihanele, culmea ... în birourile instituțiilor publice pe care le conduc‼

Asta vor românii ⁉️

RUȘINE ORBAN, RUȘINE PNL‼DEMISIA‼", a scris Teodorovici la publicarea pozei în care apare inclusiv  premierul Ludovic Orban.

Prim-ministrul a explicat, ulterior, pentru  Mediafax, că totul s-a întâmplat de ziua sa.

"Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a aplicat, astăzi, sancțiuni contravenționale pentru cinci membri ai Executivului.

 Astfel, doi membri ai Executivului au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană,pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis.

Alte două persoane au fost sancționate cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară.

A cincea persoană a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător", a anunțat Poliția Capitalei.

Foto: Facebook/ Eugen Teodorovici

Back To Top