Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ianuarie și aprilie au fost pe primul loc, iar februarie și martie pe locul doi ca fiind cele mai călduroase luni din ultimii 141 de ani. Iar prognoza pentru România anunță un an de foc.

 

"Și în România primele patru luni au fost cele mai călduroase, cu abateri termice pozitive de până la 3,9 grade Celsus. De abia în luna mai, în țara noastră va fi o lună mai răcoroasă, o vom încheia ca fiind o lună mai rece comparativ cu ce ar fi normal", a declarat Elena Mateescu, directorului Administrației Naționale de Meteorologie, la Digi 24.

Aceasta spun că, așa cum arată și primele estimări la nivel mondial, vara 2020 "este posibil să se alăture seriei anilor cei mai călduroși din istoria măsurătorilor meteorologice", după ce, în România, 2019 a fost cel mai călduros an din istoria măsurătorilor meteo. Vara 2019 a fost a patra cea mai caldă vara din istoria măsurătorilor după 2012, 2007 și 2015, veri care confirmă această tendință.

Spre sfârșitul săptămânii, meteorologii se așteaptă ca temperaturile să crească spre 28 de grade Celsius.

Back To Top