Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Bilanţul oficial la nivel naţional transmis luni de Grupul de Comunicare Strategică arată că poliţiştii şi jandarmii au aplicat în ultimele 24 de ore 148 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor s-a apropiat de 140.000 de lei, iar toate astea numai în baza Legii 55 din 2020, fără a lua în calcul şi sancţiunile aplicate în baza reglementărilor privind ordinea publică. Cel mai recent bilanţ arată şi o creştere a numărului de dosare penale.

 

Ca urmare a încălcării prevederilor Legii nr. 55 din 15.05.2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele de 24 de ore, 148 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 138.820 de lei.

De asemenea, prin structurile abilitate ale Poliției, au fost constatate, ieri, 2 infracțiuni pentru zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 Cod Penal.

Totodată, în data de 31 mai a.c.,  55 de persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu sau a carantinei au fost introduse în carantină instituționalizată pentru 14 zile sau a fost dispusă măsura carantinării instituționalizate pentru o nouă perioadă de 14 zile.

Back To Top