Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Doi polițiști de la Secția Ianca (jud. Brăila) au murit, marți seară, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac și a fost cuprinsă de flăcări.

 

Mihai Mara, de 45 de ani, se afla la volanul autospecialei când, pe DJ 221, în localitatea brăileană Șutești, mașina a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac. Autoturismul a fost cuprins de flăcări, iar polițistul și colega sa, Ana maria Mana, de numai 21 de ani, încadrată de numai câteva luni în Poliție, au rămas blocați în interior. Trupurile lor au fost găsite carbonizate.

"Colegii noștri Bara Mihai (45 ani) și Manea Ana Maria (21 ani) din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila, au decedat în urma unui accident rutier.

Aceștia se aflau la datorie, în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Din primele informații, colegul nostru a pierdut controlul «autospecialei», acele sicrie pe roți de care vă aminteam într-un articol anterior și s-a izbit de un copac, după care mașina a luat foc.

În urma accidentului, colegii noștri din cadrul Secției 4 Ianca – IPJ Brăila, au rămas încarcerați și au decedat după ce mașina a luat foc.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!" scrie pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Foto: captură video Sindicatul Europol

Back To Top