Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Focar de coronavirus descoperit la depozitul FAN Courier din Ștefănești, județul Ialomița.

 

24 de angajați ai compania, toți încadrați ca manipulanți marfă, au fost testați pozitiv pentru coronavirus. ”Majoritatea angajaţilor testaţi pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor şi toţi contacţii direcţi ai acestora au fost izolaţi şi au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform protocolului medical în vigoare. Personalul izolat reprezintă un procent mic din totalul personalului care activează în HUB-ul din Ştefăneşti. În plus, echipele din depozitul FAN Courier sunt autonome şi nu interacţionează, astfel că riscul de infectare între echipe este minim. Activitatea companiei se desfăşoară la parametri normali, echipele FAN Courier fiind pregătite anterior pentru un astfel de scenariu. Pentru siguranţa sanitară a angajaţilor vom intensifica controlul şi triajul epidemiologic”, a declarat Cornel Morcov, Chief Commercial Officer FAN Courier, pentru zf.ro.

Acesta a precizat că întreg depozitul Ştefăneşti a fost dezinfectat deja printr-o procedură cu nebulizare, iar situația absențelor din motive medicale este monitorizată prin intermediul managerilor zonali.

După anunțul companiei, secretarul de stat în MAI Raed Arafat a subliniat, într-o intervenție la Digi 24, că "rămâne riscul minimal în aceste situații, nu putem vorbi de un risc major sau unul care să creeze îngrijorări. Riscul prin colete să se transmită ceva este minimal și foarte multe țări au continuat activitățile de curierat și de poștă. Mai mare riscul este dacă te întâlnești cu cineva, dacă există un schimb de aerosoli, care este de fapt modalitatea de transmitere a virusului, dar nu prin colet".

Acesta a explicat că este aproape imposibilă dezinfectarea coletelor și a plicurilor și le-a recomandat oamenilor ca, după ce manipulează pachetele primite, să se spele bine pe mâini și să se dezinfecteze, iar ambalajul să fie aruncat.

Back To Top