Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un bărbat condamnat crimă, eliberat înainte de termen, a incendiat aseară o tânără de 17 ani din Drobeta Turnu Severin după ce victima depusese plângere împotriva lui, acuzându-l de viol și agresiune.

 

Bărbatul ar fi mers la locuința fetei, și-a stropit victima cu benzină și i-a dat foc. Tânăra este acum în stare critică, având arsuri de gradele 1, 2 și 3, după o primă evaluare, pe 80-90% din suprafața corpului, potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului din Drobeta Turnu Severin, citat de Digi 24. Fata a fost intubată și se află la Reanimare.

Individul a fost prins de poliție, fiind cercetat pentru tentativă de omor. Potrivit Digi 24, acesta fusese condamnat pentru cinci crime, dar fusese eliberat din închisoare.

Agresorul, în vârstă de 45 de ani, fusese eliberat condiționat acum un an. El ispășea o condamnare pentru omor. Potrivit realitateademehedinti.ro, acesta le-a spus anchetatorilor că nu a avut intenția să arunce motorină pe adolescentă, că nu își explică motivul pentru care a comis fapta și că regretă cele petrecute.

 

Foto: Digi 24

Back To Top