Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat lista propusă de Institutul Național de Sănătate Publică, cu țările din care, la revenirea în România, nu va mai fi impusă intrarea în izolare sau în carantină.

 

Propunerea formulată de Institutul Național de Sănătate Publică se referă la eliminarea măsurilor de carantină/izolare la locuință/locația declarată de persoana în cauză, împreună cu colocatarii, inclusiv familia/aparținătorii, după caz, pentru persoanele asimptomatice care vin în România din Austria, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Confederația Elvețiană, Germania, Grecia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Norvegia, Slovacia, Slovenia și Ungaria. Măsura intră în vigoare pe 15 iunie, la ora 00.00.  Și zborurile către și dinspre statele se vor relua, în condițiile stabilite de HG 394/2020 privind declararea stării de alertă.

Hotărârea prevede că lista urmează să fie actualizată în fiecare zi de luni, iar modificările vor intra în vigoare la 24 de ore de la momentul aprobării lor.

"Situația epidemiologică din țările pentru care se aplică eliminarea măsurilor de carantină/izolare la locuință/locația declarată, se monitorizează de către Institutul Național de Sănătate Publică, care, în cazul unei evoluții nefavorabile susținută pe o perioada de 14 zile, va propune CNSU eliminarea acestora din lista prevăzută la art.1.", mai precizează hotărârea de Guvern.

INSP stabilește această listă pe baza mediei zilnice raportată la 1 milion de locuitori, cu referire la situația în care acesta nu este mai mare de 5 cazuri noi/ 1 milion de locuitori, în ultimele 14 zile.

 

Back To Top