Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Creșterea numărului de testări pozitive, pentru coronavirus, înregistrată în ultimele zile, alarmează autoritățile, care au lansat un nou apel către populație, pentru respectarea normelor sanitare.

 

Într-o informare oficială, Grupul de Comunicare Strategică arată că "adoptarea stării de alertă începând cu 15 mai a.c. a survenit pe fondul unei evoluții reduse a numărului de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, raportat la numărul persoanelor vindecate. În acest context, autoritățile au adoptat o serie de măsuri de relaxare pentru reluarea unor activități sociale și economice. De asemenea, în intervalul de până la 1 iunie a putut fi constatată o rată semnificativ mai mare a persoanelor vindecate în comparație cu cea a persoanelor infectate, fapt care a permis continuarea și extinderea graduală a măsurilor de relaxare. În următoarea săptămână, moment în care a fost analizată intrarea într-o nouă etapă care să permită reluarea unor noi activități sociale și economice, s-a menținut o rată superioară a numărului persoanelor vindecate în raport cu cele infectate".

"În ceea ce privește cazurile de infectări înregistrate în ultimele zile, observăm faptul că dinamica acestora a intrat pe un trend crescător, cu un ecart semnificativ față de numărul persoanelor vindecate", a precizat GCS.

Autoritățile atrag atenția că "această evoluție negativă a raportului dintre numărul persoanelor confirmate cu noul coronavirus (COVID-19) și numărul persoanelor vindecate reclamă un efort sporit de conformare la conduita sanitară responsabilă din partea societății în ansamblul său. Respectarea normelor sanitare din partea cât mai multor cetățeni este singura garanție că măsurile de relaxare luate până în prezent pot fi menținute și că se poate continua în siguranță cu adoptarea de noi măsuri de relaxare în privința activităților sociale și economice."

De câteva zile, la nivel național, se înregistrează zilnic peste 200 de noi cazuri de infectare, tendința fiind de creștere. Duminică, de exemplu, a fost stabilit recordul ultimelor săptămâni, cu 320 de cazuri noi raportate în doar 24 de ore, iar ieri au fost anunțate peste 150 de testări pozitive, la mai puțin de 3.500 de teste efectuate, în decurs de o zi.

Back To Top