Categorie: Știri naționale

Procurorii DIICOT Arad au dispus, vineri, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui agent șef din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă agravantă.

 

Anchetatorii au comunicat sâmbătă că,  în perioada aprilie – iunie 2020, inculpatul împreună cu alte două persoane au cultivat droguri de risc într-un imobil situat pe raza municipiului Arad. "La data de 10.07.2020, în urma unor percheziții efectuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în cadrul unui dosar penal privind distrugerea prin incendiere a unui autoturism, la domiciliul inculpatului a fost depistată o cultură de canabis formată din 34 de plante, în greutate totală de aproximativ 21 kg. Cercetările sunt efectuate împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad", precizează DIICOT.

Astăzi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Ilustrație arhivă

Back To Top