Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

România va beneficia de o cantitate de 25.157 flacoane Veklury (Remdesivir), în trei tranșe, pentru tratarea pacienților cu COVID -19 eligibili, în cadrul contractului finanțat și semnat de Comisia Europeană cu compania farmaceutică producătoare, în valoare totală de 63 de milioane de euro, prin care  va fi asigurat tratamentul a aproximativ 30.000 de pacienți din spațiul european care prezintă simptome severe.

 

Ministerul Sănătății a anunțat că, pe 7 august, țării noastre îi vor fi repartizate primele 6.026 de flacoane de Remdesivir, cantitate care va ajunge pentru asigurarea tratamentului unui număr de peste 1.200 pacienți eligibili, în condițiile în care schema pentru un bolnav include cinci doze.

"Repartiția realizată de reprezentanții Comisiei Europene ține cont de numărul cazurilor la 14 zile și, în acest context, România a primit a doua cea mai mare cantitate după Spania. Conform calendarului transmis de către Bruxelles, în data de 11 septembrie 2020 vor fi primite alte 10.336 flacoane pentru aproximativ. 2067 de pacienți eligibili, iar în data de 9 octombrie 2020 - un număr de 8.795 flacoane  care vor ajunge pentru asigurarea tratamentului a încă aproximativ 1.759 pacienți eligibili. Ultimele două tranșe vor fi evaluate în funcție de evoluția epidemiologică la 14 zile", a transmis Ministerul Sănătății.

Livrarea cantităților se va face în depozitele Companiei Unifarm SA de unde vor fi distribuite către unitățile sanitare desemnate în cadrul Ordinului ministrului Sănătății nr. 555/2020, în funcție de numărul de cazuri medii si severe eligibile.

Pe 28 iulie, Veklury a fost primul medicament autorizat la nivelul UE pentru tratamentul COVID-19. Începând cu prima parte a lunii august vor fi puse la dispoziția statelor membre și a Regatului Unit loturi de medicament, cu coordonarea și cu sprijinul Comisiei Europene, pentru a răspunde nevoilor imediate.

Back To Top