Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Patru persoane, inclusiv doi polițiști, au ajuns la spital, duminică seară, în urma unui conflict izbucnit în localitatea Văcărești, din județul Dâmbovița.

 

Un bărbat a sunat la 112 pentru a reclama că are un conflict cu vecinii. Intervenția poliției s-a încheiat, însă, cu focuri de armă și atacuri cu coasa împotriva agenților care au răspuns solicitării.

"Un bărbat de 44 de ani, din Văcărești, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112 că are un conflict cu vecinii.

Un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi de poliţie, s-a deplasat la faţa locului, pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical, pentru somarea persoanei implicate în conflict şi având în vedere faptul că nu a fost respectată somația, polițistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior.

În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia, care, ar fi agresat poliţiştii cu același obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauză a fost împuşcat în zona abdomenului.

În urma evenimentului, cei doi bărbaţi şi agenţii de poliţie au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sub coordonarea procurorului de caz, poliţiştii continuă cercetarea la faţa locului, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului", a informat IJP Dâmbovița.

Ambii polițiști au fost răniți, unuia dintre ei fiindu-i retezate degetele de la o mână.

Foto: captură video gazetadambovitei.ro

Back To Top