Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Educație Privată a publicat criterii epidemiologice în funcție de care s-ar putea decide, după reluarea cursurilor, închiderea unor clase sau a unor unități de învățământ.

 

Surse guvernamentale citate de Educație Privată susțin că normele emise de Ministerul Sănătății prevăd următoarele scenarii:

> La un caz de COVID-19 confirmat, clasa respectivă se închide pentru 14 zile, iar cursurile vor fi realizate online.

> În cazul în care în aceeași sală de curs funcționează și o a doua clasă de elevi (de exemplu, în cursul după-amiezii), cea de-a doua clasă va continua să funcționeze normal, însă sala va fi igienizată.

> La apariția a trei cazuri de COVID-19, în clase diferite, unitatea școlară respectivă se închide timp de 14 zile, acestea fiind numărate de la data confirmării ultimului caz, iar decizia va fi luată de Comitetul pentru Situații de Urgență de la nivel local.

> Măsura de renunțare la distanțarea băncilor într-o sală de curs va fi luată doar în acele clase unde numărul de copii și spațiul nu vor permite acest lucru, adică acolo unde fiecare elev va avea asigurat un spațiu de un metru, în fiecare direcție (față, spate, stânga, dreapta).

> În cazul în care distanța nu va putea fi respectată, clasa respectivă va fi dotată cu separatoare de plexiglas.

Back To Top