Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Primăria Capitalei a atribuit în mod ilegal un contract uriaş, în valoare de 160 de milioane de euro, după cea mai mare achiziţie publică din istoria recentă a transportului în comun din România. Instanţa a întors decizia, obligând municipalitatea să declare câştigătoare Astra Vagoane, după ce, iniţial, administraţia Firea îi atribuise contractul unei alte societăţi, în condiţii suspecte şi netransparente.

 

"Obligată de judecători, Primăria București a declarat Astra drept câștigătoare a contractului de 160 de milioane de euro, pe care, în noiembrie 2019, îl atribuia companiei Durmazlar și secretiza criteriile deciziei! În spatele acestei operațiuni de manipulare a unei licitații persistă însă destule întrebări", scrie jurnalistul Cătălin Tolontan pe pagina sa de Facebook, citând un articol publicat de Libertatea. După ce cazul licitației celor 100 de tramvaie a devenit public într-o investigație Libertatea, trei instituții au emis verdicte prin care au confirmat contrafacerea rezultatului celei mai mari achiziții publice din istoria recentă a transportului public din România. Prima instituție, ANAP, a sesizat 6 nereguli în achiziția publică, toate favorabile firmei din Bursa.  Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a dat câștig apelului Astrei, apreciind că “a fost viciat calculul punctajului”. În fine, la Curtea de Apel București s-a ajuns după ce nu compania turcă, ci Primăria, a depus o acțiune în instanță împotriva Astrei. Pe care administrația Gabrielei Firea a pierdut-o, mai notează sursa citată.

În primă fază, Primăria nu doar că a oferit Durmazlar licitația, dar a și secretizat criteriile acordării contractului. Abia investigațiile de presă și etapele procedurale de contestare și, în final, de judecată, au dus la aflarea faptelor. Când a afirmat, după ce falsificarea punctajului licitației a devenit publică în Libertatea, că ”clasamentul final a fost întocmit în baza factorilor de evaluare precizați în documentația de atribuire”, Gabriela Firea nu a spus adevărul, dovadă că instanța nu i-a dat dreptate și că însăși Primăria a schimbat soarta licitației, când chiar a acționat conform documentației de atribuire, mai notează Libertatea.
Back To Top