Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Guvernul a stabilit că elevii care beneficiază de burse vor primi, din acest an școlar, cel puțin 100 lei/lună în cuantumul ajutorului de la stat.

 

Bursele se alocă din bugetele locale ale unităților administrativ-teritoriale de care aparțin unitățile de învățământ preuniversitar de stat și din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată, aprobate anual prin legea bugetului de stat, cu această destinație.

"Valoarea minimă a cuantumului fiecărui tip de bursă este de 100 de lei. Complementar acestui plafon, autoritățile deliberative ale administrației publice locale pot stabili un cuantum mai mare, în funcție de posibilitățile financiare ale unităților/subdiviziunilor administrativ-teritoriale", a informat Ministerul Educației.

Guvernul a aprobat, vineri, o hotărâre prin care stabilește, în premieră, cuantumul minim al burselor de performanță, de merit, de studiu și de ajutor social, ce pot fi acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat cu frecvență, pentru anul școlar 2020 - 2021.

Back To Top