Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a lansat un avertisment pentru perioada următoare și a subliniat că numai de populație depinde menținerea tendinței de scădere a numărului de infectări. Secretarul de stat se teme că în ianuarie-februarie ne-am putea confrunta cu o nouă creștere agresivă a cazurilor.

 

Acesta spune că marea provocare, în următoarea perioadă, vine din faptul că urmează sărbătorile, iar oamenii "vor să se plimbe, vor să socializeze. Aici, din nou, depinde dacă acceptăm în perioada asta să reducem mobilitatea, să reducem contactele, să rămânem în interiorul familiei foarte apropiate, cu care trăim în casă. Atunci e posibil să evităm o situație mult mai serioasă, care să revină, chiar dacă acum scădem ca și cifră, dar să ne trezim că începe să crească după sărbători, în ianuarie-februarie”, a arătat șeful DSU, într-o declarație pentru Digi 24.

Acesta spune că autoritățile exclud un lockdown complet și merg în continuare pe soluția carantinării zonale, acolo unde se impun asemenea măsuri, dar starea de alertă va fi prelungită.

„E clar că măsurile pe care le avem acum probabil că vor continua, adică purtarea măștii și anumite măsuri care sunt implementate acum, măsurile sanitare vor rămâne, dar din nou, noi avem data de 14 (decembrie), momentul în care vom prelungi starea de alertă și probabil că acest lucru se va întâmpla în data de 14 pentru următoarea lună. Vom avea o analiză cu INSP-ul și cu toată lumea asupra situației epidemiologice. Depinde dacă continuăm să scădem sau creștem, dar la acest moment pot să spun că nu s-a discutat și nu există intenții de noi restricții”, a mai declarat Arafat, potrivit sursei citate.

Foto ilustrație (tvrmoldova.md)

Back To Top