Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a făcut apel, azi, într-o conferinţă de presă, la europarlamentarele PSD şi PNL să-şi tempereze şefii de partid, dar şi soţii, spunând că femeile din PSD şi PNL s-au molipsit de agresivitate de la Victor Ponta şi Crin Antonescu.

Declaraţia Sulfinei Barbu a venit la câteva ore după ce Rovana Plumb, preşedinte al organizaţiei de femei a PSD, i-a cerut Mariei Băsescu să-l convingă pe Traian Băsescu să demisioneze din funcţia de şef de stat.

Declaraţia Sulfinei Barbu:

"În calitate de preşedinte al Organizaţiei de Femei a PDL, afirm că e suprinzătoare agresivitatea de care s-au molipsit brusc femeile de la PSD şi PNL de la colegii lor aşa-zişi revoluţionari Ponta şi Antonescu. (...)Le cer europarlamentarelor PSD şi PNL să-şi tempereze şefii de partide, dar şi soţii, pentru că e important pentru România să rămână cu această imagine la nivel european".

„Femeile din PSD şi PNL au fost mai mult decât discrete în arena politică de până acum, iar în acest moment au fost aruncate într-o bătălie care nu este a lor".

„Exprim speranţa că femeile din PSD şi PNL vor reveni la un discurs mai românesc. Ele nu au înţeles că cetăţenii sunt nemulţumiţi de întreaga clasă politică. Le invit la dialog pe colegele din PSD şi PNL, le solicit să ne aşezăm la masa dialogului. Femeile sunt mai îndreptate spre dialog şi temperează avântul revoluţionar al bărbaţilor".

Soţii a două dintre europarlamentarele PSD şi PNL – Daciana Sârbu şi Adina Vălean – sunt chiar preşedinţii celor două partide, Victor Ponta şi, respectiv, Crin Antonescu.

Back To Top