Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Spitalul din Corabia a revenit în atenția opiniei publice printr-un nou caz revoltător. Nepoata unei bătrâne care s-a stins din viață în urmă cu 10 zile susține că aceasta și-a dat ultima suflare pe bancheta mașinii, în curtea spitalului, așteptând o scrisoare medicală.

 

“De ce salariu aveți nevoie domnule «doctor», nu toți ne permitem sa va băgăm bani in buzunare . Aveam nevoie de o scrisoare de la doctorul pneumolog (Mihai xx) din Corabia pentru bunica mea de a prelungi contractul unui concentrator de oxigen. Ieri dimineață am mers cu ea la spital în căruț ia măsurat saturația de oxigen rezultând 67 din punctul de vedere al doctorului era buna. Acum vine partea grea pentru ea trebuie sa sufle într-un tub încercând de mai multe ori nu reușește nu avea suficientă putere de a sufla «in tot acest timp  doctorul era foarte recalcitrant». Răspunsul dansului a fost ca nu poate să ne dea acea scrisoare ca nu trece testul cu tubul si ca asa este legea nu poate demonstra ca are nevoie de oxigen, cu toate ca in același spital a fost internată 10 zile tot la oxigen a stat, dar biletul de ieșire unde era specificat ca are nevoie de oxigen era egal cu 0 pentru el.

Dar o mică minune a apărut după «o atenție» s-a putut face scrisoarea. Timp de aproximativ o ora bunica mea a așteptat pe holul spitalului. Mai aveam nevoie de o stampila rotundă care se afla la o asistenta între timp am pus-o pe bunica in mașina. Dar după încă 10 minute de așteptare inima ei sa oprit. Același doctor vine la mașină îi verifica pulsul si răspunde pe un ton foarte diferit și calm «da a decedat și făcusem și scrisoarea pe un an».

Din  păcate a trebuit sa moară pentru ai demonstra acestui doctor ca ea are nevoie de oxigen”, a povestit, pe Facebook, Alexandra Mincis, nepoata bătrânei.

Totul s-ar fi petrecut pe 15 ianuarie, la Spitalul din Corabia, aceeași unitate medicală unde, cu o săptămână înainte, un bătrân care suferise un accident vascular cerebral zăcea în genunchi, pe hol, deoarece căzuse de pe scaun și niciun cadru sanitar nu a vrut să-l ajute să se ridice.

Imaginile au fost publicate AICI.

Back To Top