Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, a anunțat că o finanțare de 250 de milioane de euro, în baza unui contract cu Banca Europeană de Investiții, ar asigura mai mult de jumătate din necesarul fondurilor pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Iași, și și-a manifestat dorința de a se implica direct în asigurarea banilor necesari sistemului sanitar.

“Am solicitat Guvernului împuternicirea să semnez contractul de finanțare dintre România și Banca Europeană de Investiții (BEI) în valoare de 250 milioane euro, pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Iași.

Pandemia ne-a arătat, încă o dată, cât de necesară este modernizarea infrastructurii sanitare în România. În calitate de ministru al Finanțelor, voi face tot ce îmi stă în putere să mă asigur că sectorul sanitar va primi sprijinul financiar de care are nevoie pentru dezvoltare și pentru îmbunătățirea serviciilor de sănătate publică”, a declarat Alexandru Nazare, ministrul Finanțelor Publice.

Acesta a precizat că finanțarea de la BEI, de 250 de milioane euro, va asigura 60% din necesarul fondurilor pentru construcția Spitalului Regional de Urgență Iași, urmând ca restul de 40% să fie acoperit din fonduri nerambursabile și din bugetul de stat.

Back To Top