Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a admis, ieri-seară, recursul procurorilor DNA în cazul arestării preventive pentru 29 de zile a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, Mihai Betelie, şi a secretarului general al Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, Bogdan-Nicolae Grigorescu.

Decizia magistraţilor ÎCCJ este definitivă.

Procurorii anticorupţie au dispus pe 19 ianuarie reţinerea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, Mihai Betelie, şi a secretarului general al Primăriei Sectorului 1 Bucureşti, Bogdan-Nicolae Grigorescu, pe o perioadă de 24 de ore.

Conform unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) remis pe 20 ianuarie, procurorii anticorupţie efectuează cercetări penale faţă de cei doi pentru efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia deţinută, în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi şantaj, în legătură cu o infracţiune de corupţie.

Procurorul Mihai Betelie este cercetat pentru favorizarea infractorului, în legătură directă cu o infracţiune de corupţie şi instigare la infracţiunea de folosire a influenţei sau a autorităţii de către o persoană cu funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Secretarul Bogdan-Nicolae Grigorescu este cercetat pentru conflict de interese.

Back To Top