Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
Un bărbat din comuna Belciugatele, judeţul Călăraşi, a murit în localitatea ilfoveană Brăneşti, unde lucra, după ce a fost surprins de viscol.

Primele date ale anchetatorilor arată că bărbatul decedat, din comuna Belciugatele, judeţul Călăraşi, lucra la o firmă din localitatea ilfoveană Brăneşti şi a plecat de la serviciu, dorind să meargă acasă. El a fost însă surprins de viscol pe drum.

Din cauza ninsorii şi a viscolului, două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost găsite inconştiente, joi, într-o maşină cu numere de Bulgaria, acoperită cu un strat gros de zăpadă, pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu, în localitatea Adunaţii Copăceni. Ulterior, acestea au fost transportate la un spital din Capitală, însă bărbatul a murit.

De asemenea, un bărbat de 53 de ani, din comuna vrânceană Vulturu, a murit, joi seară, într-un microbuz, în apropiere de localitatea Boţârlău, în timp ce se întorcea de la Focşani, după ce a împins autovehiculul, care rămăsese înzăpezit.
Back To Top