Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri naționale
rosia_mantanaPeste 300 de persoane din Bucureşti, dar şi din zona Roşia Montană, Cluj, Braşov şi Timişoara, au protestat azi, de la ora 11,45 până la ora 12.45, în faţa Ministerului Mediului din Piaţa Constituţiei, împotriva Proiectului 'Roşia Montană' - informează agerpres.ro.

Purtând parcarte pe care se poate citi "Roşia Montană este România, Roşia Montană este şi a mea" sau "Roşia Montană nu va dispărea, oamenii de aici nu vor pleca", protestatarii scandează lozinci precum "Avem toţi o rană, Roşia Montană!", "Salvaţi Roşia Montană!" sau "Trădarea de ţară, în aur se măsoară!".

"La miting au venit peste 300 de persoane, atât din Capitală, cât şi din alte oraşe din ţară. Prin această acţiune vrem să tragem un semnal de alarmă cu privire la atitudinea Ministerului Mediului faţă de Proiectul Roşia Montană, deoarece ministrul de resort, Laszlo Borbely, a dat deja de înţeles că proiectul va fi aprobat la un moment dat", a declarat pentru agerpres.ro, Ştefania Simion, reprezentant al Asociaţiei Alburnus Maior Roşia Montană - unul dintre organizatorii mitingului, alături de CNS Cartel Alfa.

Circulaţia rutieră din Piaţa Constituţiei nu a fost perturbată, iar accesul în Ministerul Mediului nu a fost blocat de către protestatari.
Back To Top