Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
rosia-montana_1Ministerul Mediului şi Pădurilor va propune Guvernului aprobarea acordului de mediu pentru proiectul minier de la Roşia Montană doar în cazul în care există certitudinea că investitorul va respecta cele mai bune practici în ceea ce priveşte mineritul, pentru a nu fi afectat mediul, potrivit agerpres.ro, care citează un comunicat de presă emis, astăzi, de Ministerul Mediului, ca reacţie la protestele organizate puţin mai devreme în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Ministerul Mediului şi Pădurilor afirmă că gestionează doar componenta legată de procedura de evaluare a impactului asupra mediului, de partea economică a proiectului Roşia Montană ocupându-se  Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

"În ceea ce priveşte componenta de mediu a acestui proiect, la acest moment, proiectul Roşia Montană este în plin proces de evaluare a impactului asupra mediului", precizează comunicatul Ministerului Mediului.
Back To Top