Categorie: Știri naționale
vasile_blaga
Președintele Senatului, Vasile Blaga, a avut un schimb dur de replici cu premierul Emil Boc în cadrul ședinței grupurilor parlamentare ale PDL, cel dintâi sugerându-i primului ministru că demisia guvernului ar fi oportună.

Potrivit unor surse politice, discuția s-a axat în proporție de 90% pe felul în care funcționează în acest moment partidul, și implicit Guvernul. Majoritatea celor prezenți a susținut că partidul trebuie condus "altfel". Șeful Senatului a subliniat chiar, că "partidul nu se termină nici cu Emil Boc și nici cu Vasile Blaga".

"Va trebui să fim foarte atenți ce vom face în continuare. Doar o remaniere s-ar putea să nu fie suficientă", ar fi spus Blaga, la şedinţa grupurilor parlamentare ale PDL.

Răspunsul premierului l-a determinat pe Blaga să-i ceară acestuia să le spună și parlamentarilor ce trebuie făcut dacă știe, pentru că ei nu știu. Totodată, președintele Senatului i-a sugerat premierului că ar fi momentul ca democrat-liberalii să nu se mai prefacă că sunt într-o altă situație decât cea reală. 

Senatorul PDL Radu F. Alexandru a confirmat tensiunile de la şedinţa PDL.  "Vasile Blaga a avut un discurs sever la adresa celor prezenți. A reproșat faptul că deși partidul și Guvernul a trebuit să ia decizii dure dar nu a reușit să le explice populației. Este cel mai greu moment prin care trece PDL-ul de la înființarea sa".

Back To Top