Categorie: Știri naționale

Gruparea care conduce sectorul 4 încearcă sistematic să racoleze cârtițe din instituțiile judiciare, acuză jurnaliștii RISE PROJECT care au publicat, vineri, o anchetă despre cazul lui Marian Goleac, fostul șef ADP 4, și o operațiune sensibilă pentru DNA.

Acum trei săptămâni, Marian Goleac, fostul șef ADP4, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, în urma unui acord de recunoaștere a vinovăției încheiat cu DNA pentru infracțiunile de dare de mită și instigare la folosirea de informații confidențiale din dosare judiciare. Goleac a recunoscut în fața anchetatorilor că a beneficiat de serviciile unui comisar de poliție judiciară de la DNA și că a încercat, în paralel, să corupă alti doi ofițeri, scrie Rise Project.

Goleac a fost asistat legal de partenera procurorului care îi anchetează acum, în baza plângerii depuse de șeful lui Goleac, pe jurnaliștii care au scris despre afacerile lui Goleac, mai notează sursa citată.

Legăturile fostului șef al ADP4 și detalii despre întâlnirile sub acoperire care au dus la dezgropareaunei cârtițe din DNA citiți în ancheta publicată AICI de RISE PROJECT.

Back To Top