Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
Teo Trandafir a anunţat, printr-o scrisoare deschisă transmisă, azi, presei, că a hotărât să demisioneze din funcţia de deputat. Ea a precizat  că nu e un "capriciu" şi nici "o formă de protest", ci o necesitate impusă de starea sa de sănătate, dat fiind că pentru ea politica a fost o sursă maximă de stres, un "catalizator" pentru boala sa.

În scrisoare, Teo Trandafir spune că pentru ea importantă este fiica sa, Maia, şi nu mai vrea ca aceasta să treacă prin emoţiile pe care i le-a pricinuit din cauza bolii.

Ea se adresează, în această scrisoare, şi alegătorilor din sectorul 4, în care a fost aleasă ca deputat PDL, spunându-le că nu a dorit să primească bani publici şi să nu muncească pentru cei care au ales-o.

Ea recomandă colegilor săi din Parlament să pună mai mult suflet în politică pentru oameni şi pentru nevoile lor urgente.

Cariera lui Teo în politică şi întreruperea ei bruscă:

În 5 mai 2010, Teo Trandafir a depus jurământul în calitate de deputat, după ce a câştigat, din partea PDL, alegerile parţiale din colegiul 19 din bucureşti, având-o contracandidată pe Liliana Mincă din partea PSD+PC.

În iunie 2010, deputatul PDL Teo Trandafir a votat, la vedere, pentru moţiunea de cenzură depusă de opoziţie, fiind îmbrăţişată apoi de deputatul PSD Aura Vasile. Urmare a acestui gest, au fost discuţii în PDL în legătură cu eventuala sa excludere din partid.

Din toamna anului 2010, Teo Trandafir era membru al Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor.

În 11 ianuarie 2011, Teo Trandafir a fost transportată, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.

Pe 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Părţile necrozate ale pancreasului au fost înlăturate şi s-a efectuat drenaj extensiv şi lavaj al cavităţii abdominale, precizau medicii de la clinica vieneză, spunând că intervenţia a fost un "succes".

La sfârşitul lunii martie, Teo a fost din nou operată, pentru a înlătura alte urme de necroză şi ţesut infectat din abdomen, anunţau medicii clinicii din Viena.

Ea a revenit în ţară pe 20 aprilie, după aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena.

În toamna anului trecut, Teo Trandafir s-a întors la Clinica AKH din Viena, pentru a fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale, cauzată de apariţia unor complicaţii după operaţiile suferite în primăvară.

Back To Top