Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
Trei şoferi bulgari care în noaptea de vineri spre sâmbată au rămas blocaţi cu maşinile în zăpadă pe o şosea din judeţul Giurgiu unde nămeţii ajung şi la doi metri înălţime au fost recuperaţi de către drumari şi pompieri, intervenţia de salvare durând aproximativ cinci ore.
Cei trei bulgari au rămas blocaţi pe şoseaua care face legătura între localităţile Singureni şi Călugăreni, iar intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a fost îngreunată de viscolul puternic.

"Am ajuns cu greutate la cele trei maşini înzăpezite, în condiţiile în care pe alocuri nămeţii au ajuns şi la doi metri. Bulgarii aflaţi în autoturismele blocate au înţeles situaţia şi au aşteptat să ajungem la ei. Au fost recuperaţi din zăpadă cu maşini cu tot şi conduşi până la intersecţia cu DN 5, la Călugăreni", a declarat, sâmbătă, prim-adjunctul ISU Giurgiu, Marius Stancu.

Dupa aproximativ cinci ore, echipele de intervenţie ale ISU şi drumarii au reuşit să-i aducă pe cei trei bulgari la intersecţia din Călugăreni cu Drumul Naţional 5 Bucureşti-Giurgiu, cu ajutorul unui buldoexcavator care şi-a facut drum printre troiene, iar de acolo cetăţenii bulgari s-au îndreptat spre Ruse, în condiţiile în care circulaţia autoturismelor s-a reluat, fiind menţinută restricţia doar pentru autovehiculele cu masa de peste 7,5 tone.
Back To Top