Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Oana Mizil Marian Vanghelie
Categorie: Știri naționale

Polițiștii din Snagov au anunțat că au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva concubinului unei femei care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, ar fi ajuns la spital în după ce ar fi fost agresată de acesta. 

Surse citate de g4media.ro dezvăluie că protagoniștii incidentului ar fi Oana Mizil și fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie.

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, este comunicatul transmis de Poliție.

Cei doi nu au făcut nicio declarație publică despre acest incident.

Marian Vanghelie și Oana Mizil sunt împreună de 9 ani și au o fetiță.

Update: Oana Mizil a renunțat la ordinul de protecție împotriva lui Marian Vanghelie

Foto: vedeteblog.com

Back To Top