Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Oana Mizil si Marian Vanghelie sunt impreuna de noua ani
Categorie: Știri naționale

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, susține că nu și-a bătut iubita, iar aceasta ar fi ajuns în spital în urma unor certuri care i-au provocat puseuri de tensiune.

Oana Mizil a renunțat la ordinul provizoriu de protecție, valabil pe o perioada de cinci zile, împotriva iubitului ei, fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anunțat Antena 3, marți, în ziua în care cei doi ar fi trebuit să fie audiați.

Vanghelie: “Nu ne batem, că nu suntem nebuni. O să fim la mare împreună”

Fostul primar susține că a fost vorba despre o ceartă în urma căreia iubita lui s-a simțit rău. “O să vedeți și dumneavoastră și o să auziți și de la ea. N-am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Sunt lucruri firești. Într-o familie sunt multe probleme. Este o situație intimă, personală. O să vedeți zilele astea, o să fim la mare, împreună. O să vedeți că nu s-a întâmplat nimic și nu ne batem, că nu suntem nebuni.

Ne-am certat, cum vă spun eu. E o situație puțin delicată, că fiind persoană publică asta este viața. Dacă nu se întâmpla incidentul cu tensiunea, nu mai venea nici salvarea, nici poliția”, a declarat Marian Vanghelie pentru Antena 3.

Medicii care au îngrijit-o pe Oana Mizil au alertat Poliția

Oana Mizil a ajuns la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică. Într-un comunicat al Poliției Snagov se arăta că oamenii legii au fost alertați de medici după ce “o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său” (VEZI DETALII). Polițiștii au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate, valabil pentru cinci zile și care ar fi putut fi prelungit de instanță.

Oana Mizil și Marian Vanghelie sunt împreună de aproape 10 ani și au o fetiță.

Foto: vedeteblog.com

Back To Top