Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Exploatare aur Rosia Montana
Categorie: Știri naționale

Comitetul Patrimoniului Cultural UNESCO a decis, marţi, înscrierea sitului Roşia Montană în Patrimoniul Cultural Imaterial al Umanităţii.

Klaus Iohannis cere proiecte pentru dezvoltarea durabilă a zonei Roșia Montană

“Salut includerea peisajului cultural minier de la Roşia Montană în patrimoniul umanităţi! Prin eforturi conjugate ale autorităţilor şi specialiştilor, Roşia Montană trebuie să devină un model de punere în valoare a patrimoniului prin dezvoltarea durabilă a zonei", a declarat Klaus Iohannis, ca urmare a anunțului făcut de preşedintele Comitetului, Tian Xuejun.

Cioroianu: “Statul trebuie să găsească acele proiecte care să dea valoare acestei noi realități”

“La Roșia Montană au scos aur dacii, apoi romanii, apoi atâția alții. Fără cianuri, desigur.

Ceea ce s-a întâmplat azi este o consecință firească a depunerii la UNESCO a dosarului în ianuarie 2017, apoi ianuarie 2020. O istorie despre care, atunci când va veni timpul, voi da detaliile la care am fost parte - ca ambasador și șef al delegației care, la capătul unui fir când mai liber, când mai încurcat, a depus acele dosare.

Roșia Montană a intrat în Patrimoniul Mondial UNESCO, dar începând de mâine statul român trebuie să găsească acele idei, politici, proiecte etc. care să dea valoare acestei noi realități”, a comentat, în urma anunțului de marți, și Adrian Cioroianu, delegatul Permanent al României pe lângă UNESCO.

Organismul consultativ al agenţiei ONU, Icomos, a recomandat clasarea şi în Lista Patrimoniului în pericol, decizie adoptată şi de Comitet.

Citiți și: Magyar Nemzet: ”De când aparține Roșia Montana de România?”

Back To Top