Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sofer batran bucuresti
Categorie: Știri naționale

Polițiștii locali din București s-au confruntat, zilele acestea, cu o situație ieșită din comun. Un șofer în vârstă i-a spus echipajului care fluidiza traficul în zona Piața Sudului că a uitat care este drumul spre casă.

“Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea. În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria și nu-şi mai aminteşte drumul. După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei”, a anunțat, într-un comunicat transmis sâmbătă, Poliția Locală București.

Șoferul va fi reevaluat medical

Sursa citată menționează că, în urma acestui incident, au fost efectuate demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul bărbatului de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

Foto: Poliția Locală București 

Back To Top