Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apel roman disparut gabriel ababei
Categorie: Știri naționale

O româncă a lansat un apel disperat pe rețelele de socializare. De joi, fiul său nu mai este de găsit.

Update - 2 august

Gabriela Ababei a anunțat că fiul său a fost găsit la Deva și că acesta este bine.

______________

Băiatul, în vârstă de 29 de ani, se întorcea din Franța, iar ultima dată a vorbit cu mama lui joi, când ajunsese deja în țară, la Deva, și urma să plece spre casă, la Botoșani. Numai că nu a mai ajuns la destinație, susține femeia, care spune că fiul nici nu i-a mai răspuns la telefon de atunci.

„Joi 29 iulie am vorbit ultima oară cu băiatul meu la telefon. Era la Deva, aştepta un autobuz să ajungă la Botoşani. Ajunsese la Deva cu un băiat cu maşina din Franţa. Nu a ajuns acasă şi nu mai răspunde la telefon. Vă rog dacă cineva mă poate ajuta. Nr. meu e 00393899668487” este mesajul publicat de Gabriela Ababei, mama tânărului dispărut.

Tânărul urma să plece la muncă în Italia

Mama tânărului, stabilită de mulți ani în Italia, împreună cu celălalt fiu al ei, a povestit, pentru rotalianul.com, că băiatul a plecat din Franța după ce recent de certase cu prietena lui și că intenționa să meargă la ea, în Italia, pentru a munci, împreună cu o altă rudă: “Joi am vorbit cu el tot drumul, a ajuns la Deva pe la 17:00 și mi-a spus că are autobuz spre Botoșani într-o oră. e la 19:00 l-am sunat din nou, dar nu mai răspundea și avea telefonul închis. De atunci tot încerc să dau de el, dar nu-l găsesc nicicum. Nu a intrat în contact nici cu rudele noastre din România, cu nimeni. Urma să meargă acasă, să o ia și pe nepoata mea, apoi să vină în Italia cu ea, dar nu mai știu nimic de el de două zile”.

Gabriel Ababei are circa 1,78 metri înălțime, 70 de kilograme, ochi căprui și păr șaten.

Foto: Facebook

Back To Top