Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

poza permis conducere 1600 de euro
Categorie: Știri naționale

Un român care nu avea permis de conducere a plătit 1.600 de euro pentru o poză cu un astfel de act și a prezentat-o apoi, la control, polițiștilor de frontieră.

“La sfârşitul săptămânii, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora - I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Chipereşti, un autoturism, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român C.C., în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul în judeţul Bacău.

La controlul de frontieră, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, dar a arătat pe telefonul mobil o fotografie cu un permis de conducere românesc. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, colegii noştri au constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

Bărbatul a declarat că prin intermediul unei reţele de socializare, a contactat o persoană ale cărei date nu le cunoaşte, plătind suma de 1600 de euro, primind în schimb fotografia prezentată la control”, a anunțat Poliția de Frontieră Iași.

În cauză se efectuează acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Foto: Poliția de Frontieră

Back To Top