Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Dragos Săvulescu, samsarul fugar arestat in Grecia la câteva ore după ce iubita lui l-a dat de gol pe Instagram, este și protagonistul unui aranjament imobiliar de 50 de milioane de euro planificat sub administrația Firea.

Banii plecau de la Primăria Capitalei pentru 5,6 hectare în Parcul Verdi din cartierul bucureștean Floreasca. Suma însă este dublă față de prețul pieței, iar toată combinația imobiliară a fost pregătită minuțios pentru momentul exproprierii. RISE Project a analizat istoricul fiecărei tranzacții din acest caz și a descoperit o grupare organizată de profitori, formată din oamenii primarului Firea, o fostă iubită a lui Codrin Ștefănescu, mama fondatorului Cancan, fiica bulibașei din Târgoviște, un deputat, un șef de clan iranian, rechini imobiliari faimoși și o armată de interpuși.

Pe acelaşi subiect: Fugarul Dragoş Săvulescu a fost reţinut în Grecia, după ce a fost dat de gol de iubită

Săvulescu a fost deja condamnat definitiv la cinci ani și jumătate cu executare în dosarul “Retrocedărilor ilegale de plaje la Constanta”, în care Radu Mazăre execută o sentință de 10 ani.

Back To Top